Nieuwsberichten

Kokers harelbeke

Gepost op: 19/10/18

Nog een foto van vorige week van de kokers (sectie 2m x 2,5 m binnen) die we plaatsen in Harelbeke. De grootste kokers ooit binnen Persyn. Mooi werk mannen!

2 nieuwe 5tonners

Gepost op: 17/10/18

Hier zie je één van de tweelingbroertjes van bij MYLLE H. van het merk Caterpillar Inc. die net bij ons begonnen zijn. Ze starten hun eerste werkdag. We wensen jullie een mooie toekomst toe!

School beitem bezoekt alkern Vor beton

Gepost op: 16/10/18

Er is toekomst in de bouw! Het zesde leerjaar van Sint-Lodewijksschool Beitem bezocht de betonfabriek van Alkern VOR in samenwerking met Rotary Roeselare Mercurius en Persyn .

Wervenbezoek 2018-2

Gepost op: 15/10/18

orige zaterdag hebben we met onze bedienden een aantal werven bezocht. Het weer zat alvast super mee. Afsluitend hebben we een rondleiding gehad in Brouwerij Van Honsebrouck gekend van kasteelbier. Het proeven nadien mocht natuurlijk niet ontbreken #sterkteam

Wervenbezoek 2018

Gepost op: 15/10/18

Vorige zaterdag hebben we met onze bedienden een aantal werven bezocht. Het weer zat alvast super mee. Afsluitend hebben we een rondleiding gehad in Brouwerij Van Honsebrouck gekend van kasteelbier. Het proeven nadien mocht natuurlijk niet ontbreken #sterkteam

Zulte overstortput 28 ton

Gepost op: 01/10/18

We zijn een nieuwe werf gestart in Zulte. Hier zijn we bezig een betonnen prefabput (overstort) aan het plaatsen van 28 ton. De opdrachtgever is FARYS en Zulte. Bedankt Jonas voor de foto!

Woumen overzicht

Gepost op: 28/09/18

Overzicht van de werf in Woumen/diksmuide voor De Watergroep. Bedankt Michaël voor de foto. Je ziet er 4 van onze torenkranen en een Liebherr telescoopkraan op rupsen. De werf schiet zeer goed op! #sterkteam

Filterzaal Woumen

Gepost op: 27/09/18

De filterzaal voor de nieuwe drinkwaterproductie in Woumen/Diksmuide begint aardig vorm te krijgen. Dagelijks tegen de 40 medewerkers zijn er op de totale werf bezig.

Grachten in Langemark

Gepost op: 21/09/18

Onze Wim en Timothy zijn goed bezig! Ideaal weertje om nieuwe grachten te trekken in Langemark.

Koker onder spoor heule

Gepost op: 25/06/18

Mooi artikel in KW over onze werken in Heule dit weekend. We plaatsten er een koker onder de spoorweg. We zijn trots met deze verwezenlijking en willen in het bijzonder onze mensen danken die dit weekend hieraan meegeholpen hebben.

http://kw.knack.be/…/een-waar-hu…/article-normal-325849.html

Nazareth is volledig vernieuwd

Gepost op: 04/05/18


Recente foto van onze werf in Nazareth. Met dank aan ons team om dit mooie project te helpen verwezenlijken!!

Omgevingswerken en parkeergebouw az zeno Knokke

Gepost op: 20/04/18

De omgevingswerken en het parkeergebouw voor AZ Zeno in Knokke. Het is prachtig geworden! Bedankt aan iedereen die hier aan meehielp !

Veemarkt afgewerkt

Gepost op: 26/03/18

De veemarkt in Ieper is voorzien van nieuwe riolering en terug afgewerkt met kasseien. Mooi werk!